Swedaq har under snart 20 år tillhandahållit kvalitetsutrustning för forskning i och kring vatten av alla slag. Våra kunder är huvudsakligen universitet, högskolor, större företag, miljökonsulter, myndigheter etc, dvs. professionella användare med högt ställda krav på utförande, funktion och driftsäkerhet. Då dessa kräver utrustning av hög klass som fungerar under fältmässiga och ofta krävande förhållanden under lång tid, har vi anpassat vårt sortiment efter detta. Utförandet är därför i allmänhet betydligt bättre än de grejor som annars ofta används i skolmiljö.

För att göra det möjligt att tillhandahålla utrustning av god kvalité till överkomligt pris även till skolor och andra som kanske inte har samma höga krav och som har svårt att få budgetpengarna att räcka till, har vi nu tagit fram en del instrument, apparater och liknande av litet enklare slag i en litet lägre prisklass.

För att underlätta Ert val av produkter, kan vi förutom en lång rad enskilda produkter även tillhandahålla kompletta miljölådor innehållande litet av varje, med olika inriktning. Det finns färdiga lådor / väskor med inriktning på hav (salt vatten) eller sjö (sött vatten). Dessutom har vi möjlighet att "skräddarsy" lådor efter önskemål.

För exempel på specifika produkter och på innehåll i olika lådor, v.v. se vidare på sidan om Miljölådor. För ytterligare information om sortimentet i stort v.v. se övriga sidor på denna hemsida, samt sidan "Våra Produkter" för översiktlig orientering.

De prylar som vanligtvis ingår i de färdiga lådorna är av god kvalité men i ganska enkelt och okomplicerat utförande. Vidare är dom kompletta för användning. T.ex har vattenprovtagarna oftast inbyggd termometer samt är försedda med utlösningslod, i de fall sådant erfordras, samt lina, manual medföljer de prylar som fordrar en sådan, fästen och handtag alt. lina medföljer driftnät resp. planktonnäten, olika provtagare etc.

Vissa lådor är förutom själva apparaterna även utrustade med passande kringutrustning såsom t.ex. burkar, pincetter, klämmor etc, i andra fall kan man komplettera med denna slags prylar.

Vi säljer utrustning från såväl stora marknadsledande företag som små firmor. Huvudsaken är att grejorna är funktionella och av god kvalité, samt att tillverkaren har en god serviceanda, den dag det eventuellt behövs.

Scroll to top